Tavirózsa Uszoda - Gödöllő
Első alkalom ingyenes

Kedves Vendégeink!

A Tavirózsa uszodát abból a célból hoztuk létre, hogy ott igényes körülmények között, színvonalas úszásoktatást biztosítsunk. A célunk, hogy a nálunk tanuló gyerekek megszeressék az úszást, elősegítsük a motoros fejlődésüket, jó hangulatú családi programot biztosítsunk. Azért, hogy ez maradéktalanul teljesülhessen, és mindenki elégedett legyen a szolgáltatással szükséges a leírt házirend betartása, így mi is tudjuk biztosítani a folyamatos magas színvonalat.


Az uszodát és a szolgáltatásait mindenki saját felelősségére veszi igénybe.
A higiénés szabályok mindenki számára kötelezőek. A sikeres és biztonságos működés miatt, gyermekek védelmében az alábbi előírások betartása kötelező, rendszeres megszegése a foglalkozások látogatásáról történő kizárást vonhatja maga után. A szabályok be nem tartásából adódó esetleges károkért, problémákért az üzemeltető felelősséget nem vállal. Uszodánkban csak kizárólag csoportos foglalkozások folynak. Ezek keretében a medencében tartózkodók egyidejű maximális létszáma 16 fő lehet.
A medencébe csak az oktató jelenlétében, az ő engedélyével lehet belépni.
A medencében úszni még nem tudó vagy 3 évesnél fiatalabb gyermek csak szülői kísérettel lehet. A kezdő úszásoktatások idején a medence szélén az oktatón kívül felügyeletet biztosít az uszoda személyzete, az úszásoktatás ideje alatt szülő a medence térben nem tartózkodhat, mert tapasztalataink szerint a gyerekek figyelmét elvonja az oktatástól. Az úszásoktatások megtekinthetők előre megbeszélt időpontokban.
1. Az uszodát nem látogathatja, illetve az uszodától el kell tanácsolni:
 1. Aki lázas, fertőző betegségben szenved, továbbá nem látogathatja az uszodát aki fertőző gyomor- és bélrendszeri betegségben, valamint a fertőző bőrbetegségben szenved (vírusos szemölcs, bőrgomba stb.), amíg betegsége fennáll.
 2. Aki görcsös állapottal, eszméletvesztéssel járó, illetve feltűnő vagy nagy kiterjedésű kóros elváltozásokkal járó betegségekben szenved.
 3. Aki kábítószer, alkohol vagy bódító hatású gyógyszer hatása alatt áll.
 4. Akinek nyílt vagy kötött seb van a testén, sebtapasz, illetve gyógy tapasz.
 5. Aki korlátozott cselekvőképességű, ha felügyelet nélkül van.
 6. Aki szándékosan kárt okoz, vagy a vendégeket fegyelmezetlenségével, rendetlenkedésével, hangoskodásával zavarja.
 7. Akit az uszoda vezetése a létesítmény használatától eltiltott.
2. Az intézmény egész területén és a bejárat 5 méteres körzetében tilos a dohányzás!
3. Értékeiket az öltözőkben elhelyezett zárható szekrénybe megőrizhetik. Kérjük a kulcsok leadását az uszoda elhagyása előtt. Az öltözőszekrény kulcsának elvesztésével okozott kárt, meg kell téríteni. Vigyázzanak értékeikre, sem az öltözőszekrényben sem az őrizetlenül hagyott tárgyakkal történő esetleges károkért az üzemeltető nem vállal felelősséget.
4. Bérletek, csoportok összeállítása
 1. A foglalkozáson résztvevők minden esetben 5-10 vagy 15 alkalmas bérletet váltanak, amely 60 napig használható fel. (10 alkalmas bérlet 2 testvér, vagy heti 2 alkalom, 15 alkalmas bérlet 3 testvér vagy 2 testvér, egyikük heti 2 alkalom), alkalmankénti fizetésre nincs lehetőség csak kivételes esetekben.
 2. Az első foglalkozásra a recepción kell jelentkezni, regisztrálni, a továbbiakban a megbeszélt időpontban a gyermek felvételre kerül, ellentétes jelzésig, külön bejelentkezés nélkül várjuk az oktatásra.
 3. Amennyiben a gyermek nem tud részt venni a foglalkozáson, uszodánk nyitvatartási idejében (8:00-20:00) legkésőbb azt 6 órával a foglalkozás kezdete előtt (vagyis 20:00-8:00 között lemondásokat nem tudunk feldolgozni, a 6 órás időtartamba nem számítjuk be.) Kérjük lemondását lehetőleg a recepció mobilszámára sms-ben (+36 20 9 531 731), vagy a tavirozsauszi kukac gmail.com email címére tegye, időben történő lemondás esetén a bérletből nem kerül levonásra az alkalom. A le nem mondott, vagy későn lemondott alkalmat levonjuk a bérletből.
 4. A csoportokat az úszástudás és korosztály szerint állítjuk össze. Amennyiben egy gyermeknek lejár a bérlete és nem jelzik felénk, hogy az oktatást folytatni szeretnék, két hét elteltével automatikusan törlődik a csoportból és új időpontot szükséges kérni. Lejárt bérlet esetén maximum 3 hétig tudjuk a csoportban a helyet biztosítani.
 5. A nyári intenzív úszás turnus lefoglalására 5000,- előleg megfizetése szükséges, amely ha a foglalkozáson mégsem vesznek részt, nem jár vissza. Az intenzív bérlet kizárólag az adott nyári időszak intenzív turnusaiban járhatóak le, mely 5 alkalmas bérlet / hét, érvényessége 30 nap.
5. Az uszoda öltözőiben és a medencetérben étkezni tilos. Étkezni kizárólag az arra kijelölt helyen, csak a babák számára lehetséges (kanalas étel), szoptatásra a női öltözőben van lehetőség. Az öltözőkbe, medencetérbe és a medencébe ételt bevinni tilos! Babaúszáson résztvevő szülőktől kérjük, hogy a gyermeket a foglalkozás előtt 30 perccel már ne etesse, higiéniás okokból.
6. A babaúszáson való részvételhez elegendő az uszodában alárírt szülői nyilatkozat, hogy a gyermek egészséges, nincs tudomása olyan okról, ami miatt nem mehet közösségbe, uszodába.
7. Az öltözőkben elhelyezett hajszárítók használata ingyenes, igény esetén saját tulajdonú hajszárítójukat is használhatják, azonban az ebből eredő esetleges balesetekért a felelősséget nem tudunk vállalni.
8. A pelenkázón gyermeket egyedül hagyni tilos és életveszélyes! A felügyelet nélkül hagyott gyermeket érő balesetekért felelősséget nem vállalunk. Az öltözők területén lévő járókákban rövid időre a gyermekek, biztonsággal elhelyezhetők.
9. A medencében kizárólag fürdőruhában szabad fürdeni, a még nem szobatiszta gyermekek csak eldobható úszópelenkában és zárt úszónadrágban lehetnek a medencében, úszósapka és papucs használata is kötelező. A használt pelenkákat a közös öltözőben az arra kijelölt szemetesben kérjük elhelyezni.
10. A medence térbe élelmiszert, italt, törékeny, vagy balesetveszélyes tárgyat bevinni tilos. Szappannal, samponnal vagy egyéb tisztítószerrel a medence vizét szennyezni tilos.
11. Medence használata előtt a zuhanyozás kötelező. A zuhanyzókat kérjük behúzott ajtóval használják, hogy a víz ne folyjon ki a közös öltözőbe.
12. Utcai cipőben a medence térbe és az öltözőkbe belépni tilos. A cipőket, kabátokat a recepción kell elhelyezni, a közös öltözőbe már papucsban, vagy lábzsákban lehet belépni. A lábzsákot kérjük cipő nélkül papucs helyett használják, evvel is óvják az öltöző és medencetér tisztaságát.
13. Az uszodába állatot behozni tilos, kivéve vakvezető kutya.
14. A vendégek kötelesek az uszoda berendezéseinek állagát óvni, azokat rendeltetésszerűen használni. A szándékos károkozás kártérítési kötelezettséget von maga után.
15. Az öltözőben elhelyezett ásványvíz automata használata ingyenes. Felhívjuk Kedves Vendégeink figyelmét, hogy az automata forró vizet is készít, ezért fokozottan figyeljenek gyermekükre, nehogy leforrázza magát.
16. Az uszoda vendégeit kérjük, hogy az uszoda udvarán létesített parkolót használják, úgyhogy a ki- és beállás ne akadályozzák. Az intézmény területén lévő őrizetlen parkolóban a közúti közlekedés szabályai érvényesek, az ott történő események alkalmával okozott károkért az üzemeltető felelősséget nem vállal. Az utcán parkolók figyelmét szeretnénk felhívni, hogy az úttal PÁRHUZAMOSAN, a gépjármű és gyalogos forgalmat nem akadályozva kell megállni.
17. Tűz esetén a vészkijárat táblákkal ellátott kifelé nyíló ajtókon keresztül lehet elhagyni az épületet. A megjelölt ajtók a bejárat, és a medence térben megjelölt épületből kivezető kifelé nyíló ajtók.
18. A babakocsival érkező vendégek a babakocsikat, az épület előtetővel fedett részén, a menekülési útvonalakat nem lezárva, tárolhatják.
19. Az úszás oktatási órák időtartama 60 perc, amely 50 perc oktatásból és 10 perc szabadfoglalkozásból áll. A babaúszás és úszás előkészítő órák időtartama 45 perc, amely 30 perc foglalkozásból és 15 perc szabadfoglalkozásból áll. Kérjük, hogy az oktatásra érkezők az óra megkezdése előtt 10 perccel érkezzenek, hogy ne akadályozzák az öltözködésben a távozó vendégeket. A medencetérbe mindaddig nem lehet bemenni, míg a foglalkozást vezető erre engedélyt nem ad, az éppen zajló úszásoktatást semmilyen formában ne zavarják meg. A foglalkozásokon csak az oktató engedélyével lehet az úszáshoz szükséges segédeszközöket használni.
Mindezek a szabályok azért szükségesek, hogy az úszásoktatás zavartalan legyen, nyugodtan, jó hangulatban teljen a nálunk eltöltött idő, úgy a gyerekeknek, mint a szüleiknek. Köszönjük az együttműködésüket!